Chat with us, powered by LiveChat
1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Gastspreker Renault vertelt over elektrisch lessen op Nationale Rijschooldag

Renault zet u als ondernemer graag in het voetlicht van de toekomst. Daarom kunt u bij Renault elektrisch rijden zelf ervaren en tegelijkertijd leren wat elektrisch rijden voor u betekent op fiscaal gebied. Gastspreker Jan Rolleman, een bekende op het gebied van automotive en fiscaliteit, neemt u graag mee in de fiscale wereld van de elektrische auto. Jan Rolleman is aangesloten bij AMD automotive fiscalisten B.V. (autoenfiscus.nl).

Wat biedt Renault u, de rijschoolhouder?

Jan Rolleman geeft u graag (gratis) advies specifiek voor uw situatie als ondernemer. Hoe kunt u slim omgaan met uw auto vanuit fiscaal perspectief? Welke impact heeft de keuze voor een auto op uw belastingheffing? Kunt u gebruik maken van subsidies op elektrische voertuigen?

Pak uw kans om met de unieke kennis en expertise van Jan Rolleman de volgende stap te maken met uw onderneming. Renault start omstreeks 10.30 uur met haar programma. Tot 13.00 uur kunt u uw eigen vragen stellen. Uiteraard staan de elektrische ZOE klaar voor u om te testen tijdens een proefrit.

Meer nieuws

Registratie voor Nationale Rijschooldag 2019 geopend

Nog maar een kleine drie maanden te gaan: op 18 juni vindt de Nationale Rijschooldag plaats. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche wordt deze keer gehouden bij 1931 Congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch. Voor het eerst kunnen rijinstructeurs een WRM-bijscholing volgen op de Nationale Rijschooldag. Ook nieuw is het Ondernemersontbijt. Vanaf vandaag is het mogelijk om je… Lees verder ›

Nationale Rijschooldag op 18 juni 2019 in ‘s-Hertogenbosch

De komende editie van de Nationale Rijschooldag wordt gehouden op dinsdag 18 juni 2019. Ook de locatie is inmiddels bekend: 1931 Congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch, een sfeervolle evenementenlocatie pal naast de Brabanthallen, met veel parkeergelegenheid. In de eerste instantie zou het evenement op 21 mei worden gehouden, maar dat bleek om meerdere redenen niet haalbaar te… Lees verder ›

Bekijk de foto’s en video van de Nationale Rijschooldag

Met prachtig weer en bijna duizend registraties was de Nationale Rijschooldag een succes. Bij Autotron konden bezoekers zo’n honderd auto’s en motoren testen, een beurs bezoeken, workshops bijwonen en deelnemen aan het congres. De dag nog eens terugkijken of ben je benieuwd hoe het geweest is? Bekijk dan de foto’s en video van deze dag…. Lees verder ›