Chat with us, powered by LiveChat
1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Gastspreker Renault vertelt over elektrisch lessen op Nationale Rijschooldag

Renault zet u als ondernemer graag in het voetlicht van de toekomst. Daarom kunt u bij Renault elektrisch rijden zelf ervaren en tegelijkertijd leren wat elektrisch rijden voor u betekent op fiscaal gebied. Gastspreker Jan Rolleman, een bekende op het gebied van automotive en fiscaliteit, neemt u graag mee in de fiscale wereld van de elektrische auto. Jan Rolleman is aangesloten bij AMD automotive fiscalisten B.V. (autoenfiscus.nl).

Wat biedt Renault u, de rijschoolhouder?

Jan Rolleman geeft u graag (gratis) advies specifiek voor uw situatie als ondernemer. Hoe kunt u slim omgaan met uw auto vanuit fiscaal perspectief? Welke impact heeft de keuze voor een auto op uw belastingheffing? Kunt u gebruik maken van subsidies op elektrische voertuigen?

Pak uw kans om met de unieke kennis en expertise van Jan Rolleman de volgende stap te maken met uw onderneming. Renault start omstreeks 10.30 uur met haar programma. Tot 13.00 uur kunt u uw eigen vragen stellen. Uiteraard staan de elektrische ZOE klaar voor u om te testen tijdens een proefrit.

Meer nieuws

Nog enkele plaatsen over voor workshops Nationale Rijschooldag

Wie een workshop wil bijwonen op de Nationale Rijschooldag moet snel zijn. Veel bezoekers hebben al een plekje gereserveerd voor een van de sessies op dinsdag 18 juni in Den Bosch, maar er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wil je ook een workshop volgen? Schrijf je dan in voor de Nationale Rijschooldag en reserveer een… Lees verder ›

Maak kennis met Roy Somer Opleidingen op de beurs

WRM-opleider Roy Somer is komende dinsdag aanwezig met een stand op de beurs van de Nationale Rijschooldag. Hij vertelt alvast kort wat de bezoeker kan verwachten. “Wat heb je vandaag geleerd? Deze vraag stel ik aan het einde van elke bijscholingscursus want daar draait het tenslotte wel om. Je investeert toch geen tijd en geld… Lees verder ›

Neem je motorkleding mee: lesmotoren van Suzuki op de Nationale Rijschooldag

Bezoekers van de Nationale Rijschooldag kunnen op 18 juni ook lesmotoren testen. Suzuki is aanwezig met de SV650A en de V-Strom 1000A. Rijinstructeurs die een testrit willen maken, kunnen dus hun motorkleding meenemen. Suzuki noemt de SV650A een populaire allrounder: “De Suzuki SV650A is de perfecte lesmotor vanwege de opvallend stabiele wegligging, goede zithouding en… Lees verder ›