Korting voor rijschoolhouders op Opel Astra en Opel Crossland X

Naar aanleiding van de Nationale Rijschooldag heeft Opel een aanbieding voor rijschoolhouders. Zij kunnen namelijk tegen een laag rentetarief en met scherpe korting een Crossland X of de Astra financieren en zo voor een voordelig bedrag per maand de auto afbetalen. 

Rijinstructeurs kunnen de Opel Crossland X en de Opel Astra zelf testen tijdens de Nationale Rijschooldag op dinsdag 18 september 2018. Opel is een van de dertien automerken die deze dag aanwezig is op het testterrein van Autotron in Rosmalen. Wie zich nog niet geregistreerd heeft, kan dat direct doen via de website van de Nationale Rijschooldag.

Actieprijzen

De actie loopt in samenwerking met Opel Financiel Services. Voor bijvoorbeeld de Crossland X Online Edition (1.5 CDTi, Start/Stop, 6 versnellingen, 75kW, inclusief navigatie 5.0 IntelliLink) betaalt de rijschoolhouder 415 euro per maand. Bij de Astra 5-deurs Online Edition (1.6 CDTi, Start/Stop, 6 versnellingen, 100kW, incl. Navi 900 IntelliLink pakket) ligt de actieprijs op 415 euro per maand.

In combinatie met deze actie kunnen rijschoolhouders gebruikmaken van een accessoirecheque ter waarde van 500 euro. Deze is inzetbaar voor bijvoorbeeld originele Opel-accessoires en bestickering. Op dubbele bediening van Peter Claassen krijgen rijschoolhouders bovendien een korting zelfs van 10 procent op in-/ombouw . Deze actie is geldig voor orders geplaatst vóór 31 december 2018. Meer informatie is te vinden op de website van Opel.

Meer mogelijkheden

Ook onderstaande combinaties zijn mogelijk met korting tegen scherpe condities. Tarieven zijn op te vragen bij Opel Financial Services:

– Crossland X Innovation; 1.5 CDTi Start/Stop 6 versnellingen 75kW

– Astra SportsTourer Online Edition; 1.6 CDTi Start/Stop 6 versnellingen 100kW + Navi 900 IntelliLink pakket (optiecode LPMZ)

– Astra 5-deurs Innovation; 1.6 CDTi Start/Stop 6 versnellingen 100kW incl. Navi 900 IntelliLink pakket (optiecode LPMZ)

– Astra SportsTourer Innovation; 1.6 CDTi Start/Stop 6 versnellingen 100kW + Navi 900 IntelliLink pakket (optiecode LPMZ)

Lees ook: Opel en Veronica presenteren lesauto voor Feyenoord-fans

Meer nieuws

Hulpdiensten in het verkeer: tips voor de rijles

Welk advies geef jij je leerling wanneer een voorrangsvoertuig de lesauto nadert? Gert Staal is docent bij de Politie Oost-Brabant en geeft rijvaardigheidstrainingen aan agenten. Tijdens het ondernemersontbijt van de Nationale Rijschooldag legde hij uit hoe de politie rijdt in een noodsituaties. Als het rijgedrag van een spoeddienst voorspelbaar is, is de kans op ongelukken… Lees verder ›

Foto’s: geslaagde editie Nationale Rijschooldag 2019

De organisatie kijkt terug op een geslaagde en zomerse editie van de Nationale Rijschooldag bij 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Bezoekers konden dinsdag veel kennis vergaren aan de hand van het Ondernemersontbijt, workshops en de rijschoolbeurs. Op het buitenterrein stonden de nieuwste lesauto’s klaar voor een testrit.  Het was dinsdag de achtste keer dat de… Lees verder ›

Rob Sauvé van IBKI: ‘Examen moet geen toneelstukje zijn’

IBKI-examinatoren Rob Sauvé en Dook Ven gaven op de Nationale Rijschooldag 2019 uitleg over wat er wel en juist niet wordt verwacht van een rijinstructeur tijdens de Praktijkbegeleiding. Tijdens hun presentatie namen ze stap voor stap het beoordelingsformulier door en beantwoordden ze vragen uit de zaal over onduidelijkheden. Hun advies: “Neem het beoordelingsprotocol niet te… Lees verder ›