Chat with us, powered by LiveChat
1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Bekijk de foto’s en video van de Nationale Rijschooldag

Met prachtig weer en bijna duizend registraties was de Nationale Rijschooldag een succes. Bij Autotron konden bezoekers zo’n honderd auto’s en motoren testen, een beurs bezoeken, workshops bijwonen en deelnemen aan het congres. De dag nog eens terugkijken of ben je benieuwd hoe het geweest is? Bekijk dan de foto’s en video van deze dag.

Bekijk hier het fotoalbum van de Nationale Rijschooldag.

Bekijk de video:

Meer nieuws

Volg WRM-bijscholing ‘Rijprocedure CDE’ tijdens de Nationale Rijschooldag

Wat zijn de essentiële onderdelen van de Rijprocedure C? Hoe kun je het uitslagformulier vertalen naar de rijprocedure? Enkele vragen die Hein Schenkelaars van Jongepier Verkeersopleidingen zal behandelen in de WRM-bijscholing ‘Rijprocedure in de Praktijk CDE’, die plaatsvindt tijdens de Nationale Rijschooldag op dinsdag 18 juni. “Het is een unieke kans om een combinatie van… Lees verder ›

Rob Sauvé van IBKI: ‘Examen moet geen toneelstukje zijn’

IBKI-examinatoren Rob Sauvé en Dook Ven gaven op de Nationale Rijschooldag 2019 uitleg over wat er wel en juist niet wordt verwacht van een rijinstructeur tijdens de Praktijkbegeleiding. Tijdens hun presentatie namen ze stap voor stap het beoordelingsformulier door en beantwoordden ze vragen uit de zaal over onduidelijkheden. Hun advies: “Neem het beoordelingsprotocol niet te… Lees verder ›

Workshops van Lens Media en PlanGo op beursvloer

PlanGo Rijschoolsoftware en Lens Media geven tijdens de Nationale Rijschooldag verschillende  presentaties vanaf hun stand op de beursvloer.  Het programma: 10:30 – De ins en outs van het theorie-examen 11:00 – Factureren hoef je niet te leren 11:30 – Efficiënter praktijkles geven met leermiddelen 12:00 – Makkelijk plannen met rijschoolsoftware 12:30 – De voordelen van… Lees verder ›