Chat with us, powered by LiveChat
1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Leg jouw vraag voor aan de brancheorganisaties op het Kennisplein

Zit jij als rijschoolhouder met een kwestie waar je niet uitkomt? Heb je een bijzondere situatie met een leerling waar je advies over wilt? Of ben je gewoon benieuwd naar de laatste stand van zaken op het gebied van de nieuwe Wet Rijonderricht Motorrijtuigen?

Kom dan eens langs bij het Kennisplein, onderdeel van de Nationale Rijschooldag op dinsdag 18 juni. Brancheorganisaties Bovag, FAM, VRB staan samen met IBKI klaar met advies en informatie over alles wat met een rijschool en rijopleiding te maken heeft. Het Kennisplein is te vinden op de beursvloer van de Nationale Rijschooldag.

Kennisplein

Meer nieuws

Neem je motorkleding mee: lesmotoren van Suzuki op de Nationale Rijschooldag

Bezoekers van de Nationale Rijschooldag kunnen op 18 juni ook lesmotoren testen. Suzuki is aanwezig met de SV650A en de V-Strom 1000A. Rijinstructeurs die een testrit willen maken, kunnen dus hun motorkleding meenemen. Suzuki noemt de SV650A een populaire allrounder: “De Suzuki SV650A is de perfecte lesmotor vanwege de opvallend stabiele wegligging, goede zithouding en… Lees verder ›

Nog enkele plaatsen over voor workshops Nationale Rijschooldag

Wie een workshop wil bijwonen op de Nationale Rijschooldag moet snel zijn. Veel bezoekers hebben al een plekje gereserveerd voor een van de sessies op dinsdag 18 juni in Den Bosch, maar er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wil je ook een workshop volgen? Schrijf je dan in voor de Nationale Rijschooldag en reserveer een… Lees verder ›

Workshops van Lens Media en PlanGo op beursvloer

PlanGo Rijschoolsoftware en Lens Media geven tijdens de Nationale Rijschooldag verschillende  presentaties vanaf hun stand op de beursvloer.  Het programma: 10:30 – De ins en outs van het theorie-examen 11:00 – Factureren hoef je niet te leren 11:30 – Efficiënter praktijkles geven met leermiddelen 12:00 – Makkelijk plannen met rijschoolsoftware 12:30 – De voordelen van… Lees verder ›