Neem je motorkleding mee: lesmotoren van Suzuki op de Nationale Rijschooldag

Bezoekers van de Nationale Rijschooldag kunnen op 18 juni ook lesmotoren testen. Suzuki is aanwezig met de SV650A en de V-Strom 1000A. Rijinstructeurs die een testrit willen maken, kunnen dus hun motorkleding meenemen.

Suzuki noemt de SV650A een populaire allrounder: “De Suzuki SV650A is de perfecte lesmotor vanwege de opvallend stabiele wegligging, goede zithouding en wendbaarheid. En dankzij slimme systemen zoals Low RPM assist en Suzuki easy start kan ook de beginnende motorrijder focussen op wat belangrijk is: veilig leren motorrijden en genieten van het vrijheidsgevoel van een motorfiets.”

Volgmotor

Daarnaast stelt Suzuki de bezoekers ook in staat om een ritje te maken op de V-Strom 1000A. “Deze motor is de ideale volgmotor en biedt alles wat een instructeur zoekt; comfort, uitstraling en perfecte rijkwaliteiten. Speciaal voor rijscholen hebben we een mooie pakket deal met onder andere koffers, handvatwarmers en een navigatiesysteem. Deze motor zorgt gegarandeerd voor nog meer plezier in je werk!”

Nationale Rijschooldag

De Nationale Rijschooldag vindt plaats op 18 juni bij 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Op het buitenterrein kunnen instructeurs tientallen lesauto’s en motoren bekijken en een voertuig uitkiezen voor een testrit. In de hal naast het terrein vindt de Rijschoolbeurs plaats. Ook kunnen instructeurs deelnemen aan het Ondernemersontbijt, een WRM-bijscholing en verschillende workshops. Bekijk voor meer informatie de website of schrijf je meteen in.

Meer nieuws

Hulpdiensten in het verkeer: tips voor de rijles

Welk advies geef jij je leerling wanneer een voorrangsvoertuig de lesauto nadert? Gert Staal is docent bij de Politie Oost-Brabant en geeft rijvaardigheidstrainingen aan agenten. Tijdens het ondernemersontbijt van de Nationale Rijschooldag legde hij uit hoe de politie rijdt in een noodsituaties. Als het rijgedrag van een spoeddienst voorspelbaar is, is de kans op ongelukken… Lees verder ›

Foto’s: geslaagde editie Nationale Rijschooldag 2019

De organisatie kijkt terug op een geslaagde en zomerse editie van de Nationale Rijschooldag bij 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Bezoekers konden dinsdag veel kennis vergaren aan de hand van het Ondernemersontbijt, workshops en de rijschoolbeurs. Op het buitenterrein stonden de nieuwste lesauto’s klaar voor een testrit.  Het was dinsdag de achtste keer dat de… Lees verder ›

Rob Sauvé van IBKI: ‘Examen moet geen toneelstukje zijn’

IBKI-examinatoren Rob Sauvé en Dook Ven gaven op de Nationale Rijschooldag 2019 uitleg over wat er wel en juist niet wordt verwacht van een rijinstructeur tijdens de Praktijkbegeleiding. Tijdens hun presentatie namen ze stap voor stap het beoordelingsformulier door en beantwoordden ze vragen uit de zaal over onduidelijkheden. Hun advies: “Neem het beoordelingsprotocol niet te… Lees verder ›