Workshops van Lens Media en PlanGo op beursvloer

PlanGo Rijschoolsoftware en Lens Media geven tijdens de Nationale Rijschooldag verschillende  presentaties vanaf hun stand op de beursvloer. 

Het programma:

10:30 – De ins en outs van het theorie-examen
11:00 – Factureren hoef je niet te leren
11:30 – Efficiënter praktijkles geven met leermiddelen
12:00 – Makkelijk plannen met rijschoolsoftware
12:30 – De voordelen van digitaal theorie leren
13:00 – Vorderingen en de digitale leskaart
13:30 – De ins en outs van het theorie-examen
14:00 – Handige apps voor je rijschool
14:30 – Efficiënter praktijkles geven met leermiddelen
15:00 – Duidelijk communiceren met je leerlingen
15.30 – De voordelen van digitaal theorie leren

Inschrijven voor de workshops kan via deze link.

Meer nieuws

Hulpdiensten in het verkeer: tips voor de rijles

Welk advies geef jij je leerling wanneer een voorrangsvoertuig de lesauto nadert? Gert Staal is docent bij de Politie Oost-Brabant en geeft rijvaardigheidstrainingen aan agenten. Tijdens het ondernemersontbijt van de Nationale Rijschooldag legde hij uit hoe de politie rijdt in een noodsituaties. Als het rijgedrag van een spoeddienst voorspelbaar is, is de kans op ongelukken… Lees verder ›

Foto’s: geslaagde editie Nationale Rijschooldag 2019

De organisatie kijkt terug op een geslaagde en zomerse editie van de Nationale Rijschooldag bij 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Bezoekers konden dinsdag veel kennis vergaren aan de hand van het Ondernemersontbijt, workshops en de rijschoolbeurs. Op het buitenterrein stonden de nieuwste lesauto’s klaar voor een testrit.  Het was dinsdag de achtste keer dat de… Lees verder ›

Rob Sauvé van IBKI: ‘Examen moet geen toneelstukje zijn’

IBKI-examinatoren Rob Sauvé en Dook Ven gaven op de Nationale Rijschooldag 2019 uitleg over wat er wel en juist niet wordt verwacht van een rijinstructeur tijdens de Praktijkbegeleiding. Tijdens hun presentatie namen ze stap voor stap het beoordelingsformulier door en beantwoordden ze vragen uit de zaal over onduidelijkheden. Hun advies: “Neem het beoordelingsprotocol niet te… Lees verder ›