Maak kennis met Roy Somer Opleidingen op de beurs

WRM-opleider Roy Somer is komende dinsdag aanwezig met een stand op de beurs van de Nationale Rijschooldag. Hij vertelt alvast kort wat de bezoeker kan verwachten.

“Wat heb je vandaag geleerd? Deze vraag stel ik aan het einde van elke bijscholingscursus want daar draait het tenslotte wel om. Je
investeert toch geen tijd en geld alleen om de punten bijgeschreven te krijgen?\

Mijn naam is Roy Somer. Met meer dan 35 jaar ervaring in de branche (CBR-examinator, rijcoach, RIS-docent en IBKI-erkend WRM opleider) geef ik een bijscholingscursus die interactief is en gericht op voorbeelden uit de praktijk van de cursist. Mijn overtuiging is dat instructie geven, ook tijdens bijscholing, eenzijdige communicatie is. Een educatieve leerling- en prestatiegerichte opleiding heeft dialoog nodig waarin een uitwisseling van ervaringen. Betekenisvolle interactie om te transformeren, want leren is veranderen.

Kom uit je comfortzone op weg naar je aanleerzone, neem eens een andere route om je zelf te ontwikkelen. Volg de bijscholing bij Roy Somer Opleidingen. Cursus in Nieuwegein of op elke gewenste locatie.

Uniek en alleen bij Roy Somer Opleidingen de cursus Train de trainer, een methode die je helpt de meest effectieve rijcoach te worden. Vraag een gratis adviesgesprek aan via mail [email protected] of bel 085-1306730. Kennismaken kan ook op de Nationale Rijschooldag op 18 juni, bezoek onze stand en maak kans op een leuke prijs.”

Meer nieuws

Hulpdiensten in het verkeer: tips voor de rijles

Welk advies geef jij je leerling wanneer een voorrangsvoertuig de lesauto nadert? Gert Staal is docent bij de Politie Oost-Brabant en geeft rijvaardigheidstrainingen aan agenten. Tijdens het ondernemersontbijt van de Nationale Rijschooldag legde hij uit hoe de politie rijdt in een noodsituaties. Als het rijgedrag van een spoeddienst voorspelbaar is, is de kans op ongelukken… Lees verder ›

Foto’s: geslaagde editie Nationale Rijschooldag 2019

De organisatie kijkt terug op een geslaagde en zomerse editie van de Nationale Rijschooldag bij 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Bezoekers konden dinsdag veel kennis vergaren aan de hand van het Ondernemersontbijt, workshops en de rijschoolbeurs. Op het buitenterrein stonden de nieuwste lesauto’s klaar voor een testrit.  Het was dinsdag de achtste keer dat de… Lees verder ›

Rob Sauvé van IBKI: ‘Examen moet geen toneelstukje zijn’

IBKI-examinatoren Rob Sauvé en Dook Ven gaven op de Nationale Rijschooldag 2019 uitleg over wat er wel en juist niet wordt verwacht van een rijinstructeur tijdens de Praktijkbegeleiding. Tijdens hun presentatie namen ze stap voor stap het beoordelingsformulier door en beantwoordden ze vragen uit de zaal over onduidelijkheden. Hun advies: “Neem het beoordelingsprotocol niet te… Lees verder ›